Even voorstellen

Mijn naam is Maaike van Unen (1972), ik ben getrouwd met Gerard en we hebben samen een zoon, Arjan (1998). We wonen, samen met onze 2 honden, in een rustige wijk in Roden. 

  

In 1992 heb ik mijn opleiding MDGO-vp* afgerond. Daarna heb ik diverse banen binnen de gezondheidszorg gehad, maar door bezuinigingen en later om gezondheidsredenen heb ik moeten besluiten om te stoppen met werken binnen de gezondheidszorg.

 

In 2007 ben ik begonnen als gastouder bij gastouderbureau Kidscasa en 2 jaar later kreeg ik de gelegenheid om zelfstandig ondernemende gastouder te worden. Die kans heb ik met beide handen aangenomen. In december 2009 heb ik mij in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel en was gastouderopvang Second Home een feit.

 

 

* MDGO-vp staat voor: Middelbaar Dienstverlenend Gezondheids Onderwijs - Verpleging 

 

Gerard van Unen

 

 

Ik ben in 1995 getrouwd met Gerard. Hij werkt bij Friesland Campina in Wolvega als hoofd technisch werkvoorbereider.

Hij geniet enorm van de aanwezige gastkinderen. Op vrije dagen neemt hij de kinderen graag mee naar buiten om ze te laten helpen met tuinieren of bijvoorbeeld auto wassen. 

Arjan van Unen

 

 

In 1998 is onze zoon Arjan geboren. Een vrolijke jongen met een hart voor kinderen.

Hij volgt de opleiding Integrale Veiligheid aan de NHL in Leeuwarden.

In zijn vrije tijd is hij scoutingleider bij Scouting Mensinghe Roden en geeft hij leiding aan de 'Kabouters' (7 tot 11 jaar).

Banjer (Labrador) 

 

Mijn andere huisgenoot is onze hond Banjer.

Hoewel Banjer zeer kindervriendelijk is (hij is hooguit wat lomp en enthousiast), verblijft hij tijdens de opvang in de bijkeuken. Dit is een aparte ruimte dat alleen te bereiken is via de keuken. 

Wij hebben onze oudste hondje Misty helaas moeten laten inslapen. We hebben 15,5 jaar van haar mogen genieten.