Spaart u met ons mee?

 

 Heeft u een oude mobiele telefoon die u niet meer gebruikt? Of lege print cartridges?

Gooi deze niet weg, maar lever ze in bij Gastouderopvang Second Home!

Gastouderopvang Second Home is aangesloten bij het Eeko inzamelprogramma voor lege cartridges en gebruikte mobiele telefoons. Eeko zamelt lege/volle cartridges en gebruikte mobiele telefoons in bij bedrijven, instellingen en particulieren; de opbrengst hiervan komt ten goede aan het opleiden van Hulphonden. Op deze manier willen we deze stichting financieel ondersteunen.

 

Inzamelen is goed voor het milieu en met de opbrengst steunt u Hulphond Nederland. 

Voor elke bruikbare cartridge of mobiel ontvangen wij een vergoeding. Hiermee kan Stichting Hulphond nog meer investeren in de opleiding van hulphonden. 

 

 

Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Met ruim 30 jaar ervaring is de stichting een kwalitatief hoogwaardige organisatie die voor steeds meer ziektebeelden, gedragsstoornissen en leer- of andersoortige problematiek hulphonden inzet.

 

 Bijkomend voordeel: de cartridges en mobiele telefoons belanden niet op de afvalberg; Eeko zorgt voor hergebruik of milieuvriendelijke verwerking. 

 

Spaart u met ons mee?

Namens Hulphond Nederland, bedankt!!